E doliu în Arad. A murit fostul judecător Ioan Trifa, primul președinte al FSN (Frontul Salvării Naționale), care era un

apropiat al lui Ion Iliescu, fostul preşedinte al României.

Ion Iliescu, în doliu. Fostul judecător Ioan Trifa, primul președinte al Tribunalului Arad după Revoluția din 1989, a murit la vârsta de 72 de ani.

Ioan Trifa s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, conform Special Arad. Ioan Trifa a fost profesor în cadrul Facultății de Științe Juridice a UVVG Arad. În ultima perioadă, profesorul universitar nu a mai fost prezent la cursuri, cel mai probabil, din cauza unor probleme de sănătate. El se pensionase în urmă cu 10 ani.

VEZI ȘI 👉  Discutia dintre un bărbat si vecina sa te va face să râzi cu lacrimi.

Ioan Trifa a fost și primul președinte al FSN (Frontul Salvării Naționale), bun prieten cu fostul președinte al României, Ion Iliescu.

Ion Iliescu, în doliu. A murit prietenul său Ioan Trifa
Prof.univ.dr. Ioan Trifa a deținut pentru o perioadă bună de timp și funcția de decan al Facultății de Științe Juridice din Cadrul Universității Vasile Goldiș Arad. Și-a început cariera de judecător în anul 1978, la Judecătoria Arad, apoi a continuat la Tribunalul Arad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *