Natașa Raab în vârstă de 67 ani, este una dintre cele mai talentate actrițe pe care

România le are, cu toate astea din cauza problemelor de sănătate pe care le are îi este aproape imposibil să se mai întoarcă pe scenă.

O vezi zilnic cu zâmbetul pe buze la televizor, dar puțini știu drama pe care o trăiește.

Și-a pierdut soțul în urmă cu doi ani, iar acum și fratele ei a plecat spre cer

Din nefericire pentru frumoasa Natașa Raab, necazurile au curs șiroi în viața ei.

Cu toate că este talentată și o femeie absolut superbă, norocul nu i-a prea surâs și când vine vorba de sănătate.

VEZI ȘI 👉  O AI CUMVA ACASĂ? ACEASTĂ BANCNOTĂ DE 1.000 DE LEI, CU CHIPUL LUI MIHAI EMINESCU, SE VINDE ACUM CU 10.000 DE EURO!

Natașa Raab a suferit de cancer ovarian, iar mai nou suferă de o boala autoimuna care i-a afectat grav vorbirea și memoria, drept pentru care nu prea mai este solicitată pentru roluri sau reclame. Pe lângă faptul că este bolnava și îi este greu să își mai desfășoare meseria de artist, după moartea soțului, alt eveniment tragic s-a năpustit asupra ei și anume moartea fratelui ei.

”Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate.”, a declarat Natașa Sab într-un interviu.

VEZI ȘI 👉  Sotul unei femei se plange medicului:– Domnule doctor, nu mai stiu ce sa mai fac! Sotia mea tot ramane mereu insarcinata.-Nu folositi metoda calendarului?– Ba da, dar fara efect.– Anticonceptionale?

Din nefericire pentru frumoasa Natașa Raab, necazurile au curs șiroi în viața ei. Pe lângă faptul că este bolnava și îi este greu să își mai desfășoare meseria de artist, după moartea soțului, alt eveniment tragic s-a năpustit asupra ei și anume moartea fratelui ei.

”Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, a marturisit Natașa Raab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *