O îndrăgită actriță din Turcia a murit împreună cu fiica sa în urma cutremurelor de luni. Tragica veste i-a luat prin surprindere pe colegii de platou ai actriței care au transmis sincere condoleanțe familiei acesteia și celor care o cunoșteau.

Doliu în cinematografia din Turcia

Actrița Emel Atici și fiica ei Püryan Atici și-au pierdut viața în cutremurele de luni din Turcia.

Îndrăgita actriță a interpretat personajul Șermin în serialul „Mă numesc Zuleyha”, un rol episodic pentru că lucra la mai multe proiecte la Teatrul de Stat din Adana unde s-a stabilit după absolvirea Facultății de Teatru din cadrul Universității Cucurova.

Serialul „Mă numesc Zuleyha” a fost difuzat și în România de postul de televiziune Kanal D, fiind o producție TV urmărită de milioane de români. La vremea respectivă, Debutul celui de-al treilea sezon “Mă numesc Zuleyha” a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe.

VEZI ȘI 👉  MARIANA COJOCARU, HOROSCOP 2022. TAURII TREC PRIN INCERCARI GRELE, RACII SUNT VIZATI DE LUNA NEAGRA

Casa de producție care a creat serialul a lansat în mediul online vestea privind moartea actriței Emel Atici și a fiicei sale, în dezastrul provocat de cumplitele cutremure ce s-au produs la începutul săptămânii în Turcia, chiar în zona Adana, unde s-a filmat producția, între anii 2018-2022.

„Suntem profund întristați de pierderea lui Emel Atici, valoroasa actriță a serialului nostru și a fiicei sale Püryan Atici în dezastrul provocat de cutremurul din țara noastră

Ne exprimăm condoleanțele familiei Atici și familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în cutremur”, a transmis casa de producție a serialului.

Colegii au transmis sincere condoleanțe
Vestea tristă i-a luat prin surprindere pe apropiați, iar colegii de platou ai actriței au transmis mesaje de condoleanțe și regrete pe paginile de socializare.

VEZI ȘI 👉  O femeie din Romania a gasit un bilet si un plic cu bani pe masina. Cand si-a dat seama ce inseamna, nu i-a venit sa creada!

Actrița Yeliz Dogramacılar, care îi este colegă în același serial, a declarat: „Îmi pare foarte rău … Nu am putut să te salvez. Locul tău va fi în rai”.

Hilal Altinbilek, actrița principală din serial a scris, de asemenea, pe rețelele de socializare: „Îmi pare foarte rău, foarte … Pentru toată lumea, pentru tot”.

Pentru tânăra Hande Püryan Atici condoleanțe au venit și din partea Universității pe care a absolvit-o, care a transmis un mesaj la fel de tulburător, după aflarea tragicei vești.

„Suntem profund întristați de pierderea absolventei programului de Management al Transportului Aerian Civil al Universității noastre, Hande Püryan Atici și a mamei sale, Emel Atici, în urmă cutremurului. În numele Universității Beykoz, dorim mila lui Dumnezeu absolventei noastre, draga Püryan și a prețioasei sale mame Emel Atici și condoleanțe familiei și fanilor săi.”, a transmis Universitatea Beykoz.

VEZI ȘI 👉  S-A AFLAT! Din păcate Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut anunțul trist. Nu mai putem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *