Doliu în lumea sportului internațional. În urmă cu puțin timp, presa internațională a anunțat decesul unui fotbalist. Este vorba despre unul dintre portarii Belgiei, Arne Espeel. Imediat după ce fotbalistul în vârstă de 25 de ani a apărat un penalty, s-a prăbușit pe teren și a murit.

Încă un deces a lovit lumea sportului. Unul dintre portarii Belgiei s-a stins din viață, de curând, în urma unei prăbușiri pe gazon, imediat după ce a aparat un penalty.

O altă tragedie a avut loc, de curând, în sportul internațional. Se afla pe teren și nimeni nu se aștepta la asta. Arne Espeel avea 25 de ani și multe campionate de câștigat. El s-a prăbușit pe gazon în timpul partidei disputate între Winkel Sport B. Soon și SK Westrozebeke. La scurt timp după incident acesta s-a stins din viață.

VEZI ȘI 👉  BANCUL ZILEI | „CE ÎȚI DOREȘTI DE PAȘTE, IUBITO?”

După ce Arne Espeel a apărat un penalty, acesta a căzut la pământ. Coechipierii au încercat în disperare să îi acorde primul ajutor. Chiar dacă medicii au încercat să îl țină în viață cu ajutorul unui defibrilator, totul a fost în zadar. La spital, portarul a fost declarat decedat.

”Arne juca la noi încă din copilărie și toată lumea îl plăcea. E imposibil de înțeles cum i s-a putut întâmpla așa ceva unui om atât de tânăr. Era sănătos tun.”, se arată într-un comunicat al clubului belgian de la care facea parte Arne Espeel.

Care este cauza decesului
După ce a aparat lovitura de pedeapsă, jucătorul s-a ridicat în piciuoare pentru a sărbători momentul. La scurt timp după această acțiune, Arne Espeel s-a prăbușit pe gazon. Momentan cauza morții portarului este incertă.

VEZI ȘI 👉  Doi tractoristi scot pita slana bat o ceapa de roata de la tractor si se pun sa manance. Vine seful turbat de nervi si ii intreaba:

”Mingea era în joc. Portarul nostru s-a ridicat rapid, apoi a căzut. A fost teribil”, a declarat antrenorul secund al lui Winkel Sport.

”E o tragedie, suntem șocați. Arne a fost la club toată viața lui și era foarte iubit. E o lovitură teribilă”, a declarat director sportiv al clubului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *