Cutremur puternic în România, resimțit în Oltenia, București și Cluj-Napoca. Seismul a avut 5.7 grade, fiind considerat semnificativ.

În ziua de 14.02.2023, 15:16:53 (ora României), s-a produs în OLTENIA, GORJ un cutremur semnificativ cu magnitudinea ML 5.7, la adâncimea de 40 km. Cutremurul a fost urmat după zece minute de o replică a cărei magnitudine a fost de 3,4.

De pe primăria Tg. Jiu au căzut mai multe coşuri de fum

Cutremurul s-a produs la 102km NV de Craiova, 120km SV de Sibiu, 146km V de Pitesti, 161km SE de Timisoara, 183km SE de Arad, 195km S de Cluj-Napoca, 204km E de Belgrade, 208km E de Zemun, 212km NE de Nis, 212km V de Brasov

VEZI ȘI 👉  Un Tată I-A Făcut Cadou Fiicei Sale Această Mașină. Ce Lecție A Vrut Să-I Ofere Bărbatul

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj a declarat că s-a primit un singur apel la 112 în urma cutremurului de marţi, aceasta spunând că i s-au desprins mai multe piese de mobilier din casă.

“Cutremurul de marţi a fost mult mai puternic decat cel de luni, cred ca are indice mult mai ridicat decat cel de ieri. Din pacate, inclusiv in primarie sunt anumite prejudicii, au căzut coşuri de pe clădirea Primariei, pe maşini din interiorul curţii primariei”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, la Digi 24.

Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, oamenii au ieşit speriaţi din Mall-ul din Târgu Jiu. De asemenea, de pe mai multe case din oraş au căzut ţiglele şi tencuiala.

VEZI ȘI 👉  Se intalnesc doua prietene moscovite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *