Cazul unui copil trimis împreună cu frații lui la cerșit, în fața unui supermarket din Iași, a emoționat sute de persoane. Povestea băiatului a ajuns cunoscută după ce soția unui agent de pază al supermarket-ului a publicat întreaga poveste pe un grup de facebook.

Deși mulți se așteptau ca băiatul să intre în magazin să fure, la final, el i-a surprins cu gestul lui, iar din acest motiv foarte mulți oameni s-au oferit să-l ajute.

“Buna ziua! As dori sa va povestesc o întâmplare deoarece stiu ca aici voi gasi sprijinul unor oameni minunați. Eu sunt Nicoleta, iar sotul meu se numeste Alex, dar aici nu este vorba despre noi, Alex lucrează in securitate intr-unul din magazinele Kaufland. Intr-o zi a surprins pe cameră doi copilași cersind in fata

VEZI ȘI 👉  Cine este, de fapt, tatal Elizei Iliescu! Ce stie fiica celei mai batrane mame din Romania despre el

magazinului, iar după ceva vreme au intrat in magazin, datoria sotului meu era sa ii urmărească cu suspiciunea ca ar putea fura dar se pare ca nu a fost asa.

Acei doi copii au intrat in magazin si cu bănuiți stransi intr-o zi întreagă in frig si-au cumparat doua cărți de colorat si un set de creioane. Sotul meu s-a înduioșat văzând lucrul acesta si le-a mai cumparat si un penar. Astazi, au revenit iarăsi in frig pentru a cersi . Am reusit sa stau de vorba cu unul din ei .

Sotul meu s-a înduioșat văzând lucrul acesta si le-a mai cumparat si un penar. Astazi, au revenit iarăsi in frig pentru a cersi . Am reusit sa stau de vorba cu unul din ei .

VEZI ȘI 👉  Lia Olguța Vasilescu s-a mutat într-o vilă luxoasă cumpărată de soțul ei.

Sunt 7 fratiori care merg la scoala si tot ce strang cersind investesc in rechizite. Sunt murdari, îmbrăcați ponosit dar se vede ca isi doresc ca invete. Am cerut detalii, am oferit un numar de telefon pentru a ma contacta sa îmi spună o adresa dar acum întrebarea mea este: Aveti cumva niste lucruri care nu va mai sunt de

folosinta? Rechizite, hainute, încălțăminte etc.. noi nu avem o situatie financiara buna dar ii putem ajuta cu câtva jucării si ce mai gasim de la copilul nostru.

Ei locuiesc in valea adâncă din ce am inteles dar voi reveni cu adresa exacta imediat ce o aflu. Ar fi frumos sa ii putem ajuta cu un pachețel,

VEZI ȘI 👉  Cadou pentru nevastă

nu cer bani pentru ei deoarece nu ii cunosc părinții si nu ar vrea sa le alimentez viciile in caz ca ele exista, dar copiii nu au nici o vina si merita ajutați! O zi minunata ca doresc si voi reveni cu detalii imediat ce aflu, momentan as dori sa aflu daca ar fi cineva disponibil sa dăruiască cate ceva pentru ei , aici sunt vârstele copiilor mai mici: Ionut-7

Elena- 5

Maria-4

Florentina-10

Dragos-14 — cu Alex Marian.”, este postarea care a devenit virală și i-a înduioșat pe oameni.

Cei care doresc să îi ajute pe copii în orice fel pot lua legătura cu utilizatoarea care a postat anunțul, printr-un mesaj privat, Ea a specificat, ulterior, că a reușit să facă rost de adresa copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *