Vești de ultimă oră pentru români. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) vine cu precizări de ultimă oră după ce a primit mai multe sesizări. Astfel, după o serie de controale efectuate la Lidl, s-au descoperit mai multe nereguli printre care și o serie de produse expirate aflate la vânzare.

În urma unor sesizări, primite în întreaga țări, echipe de comisari ale Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), coordonate de președintele acesteia, Mihai Culeafă, împreună cu directorul general al instituției, Paul Anghel, au efectuat o serie de controale la magazine ale lanțului retailerului Lidl Discount SRL, la nivel național. 

Potrivit ANPC, în urma verificărilor, până în acest moment, au fost aplicate amenzi de peste 350.000 de lei, la care s-au adăugat măsuri complementare de: încetare a practicilor comerciale incorecte, retragerea de la comercializare a produselor alimentare neconforme, oprirea temporară a prestării serviciului pentru anumite zone din magazine, în general, cele care conțineau vitrine de refrigerare sau de congelare, propuneri de suspendare a activității pentru o perioadă de până la 6 luni, la un magazin din județul Ilfov.

VEZI ȘI 👉  Mulți își făceau griji pentru Traian Băsescu. Acum s-a aflat ce a pățit fostul președinte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *