Aventura „America Express” avansează, iar concurenții deja au ajuns în a doua țară de pe „Drumul Aurului”.

Lupta se duce acum în Guatemala, iar această țară și clima ei capricioasă le dau bătăi de cap concurenților.

Probele sunt din ce în ce mai grele, iar unii găsesc tot felul de metode de a le păcăli. Printre aceștia se numără și Andreea Bălan. Blondina a călcat pe bec și este posibil să fie sancționată grav.

Competiția „America Express” nu este una ușoară, iar de multe ori concurenții își doresc să o ia pe scurtătură. Andreea Bălan se număra printre cei care au trișat sau au încercat să o facă. Aceasta are un stil aparte de a evita regulile și de aș face viața mai ușoară în cursă. Însă, chiar dacă până acum micile derapaje ale artistei nu au fost băgate în seamă, acum blondina a comis-o destul de grav.

VEZI ȘI 👉  Mugur Mihăescu, despre cele mai mari regrete din viața lui. Unul are legătură cu fiica lui, Ivona

Andreea Bălan a crezut că poate scăpa basma curată, însă spre ghinionul ei totul s-a văzut. Artista, crezând că sunt oprite camerele de filmat, a vărsat pe jos berea pe care trebuia să o bea. Gestul ei nu le-a scăpat producătorilor, iar la finalul ultimei ediții Irina Fodor a anunțat că vor exista consecințe.

„Vor exista pedepse mari, pe care vi le voi comunica maine”, a anunțat Irina Fodor.

În urma gestului său, Andreea Bălan ar putea să fie sancționată destul de aspru. Poate se va vorbi despre o descalificare, având în vedere încălcările fregvente de regulament sau despre o penalizare mare în proba următoare, ceea ce ar putea să o trimită pe Andreea Bălan și pe colega sa direct la „Ultima șansă”. Indiferent care o să fie pedeapsa, cert este că Andreea Bălan a comis-o.

VEZI ȘI 👉  7 din 10 şoferi români habar n-au! Ce indică, de fapt, semnul de circulaţie din imagine?

Andreea Bălan s-a îmbătat la „America Express”

Prima zi petrecută de concurenți în Guatemala a fost una destul grea. Printre altele, vedetele au trebuit să învețe un poem mayaș pe care să-l recite în fața judecătorului pentru a primi o poțiune cu alcool. Cu greu poemul a fost învățat, iar fiecare concurent a trebuit să bea câte o ceașcă de alcool. Dacă partea masculină s-a bucurat de această probă, cea feminină nu a fost la fel de fericită.

Pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu proba în care au avut de băut alcool le-a dat bătăi de cap. Cele două s-au amețit destul de bine și, cu greu, au dus următoarele probe mai departe.

VEZI ȘI 👉  Liviu Vârciu măcinat de un mare regret. Foarte rar vorbește despre asta

„Zici că-i țuică. Paletă plecăm de aici! Aoleu, mi-e rău!”, a spus Andreea Antonescu.

După ce au băut alcoolul, cele două concurente au trebuit să plece în căutarea unei case. După ce au găsit-o au avut de rezolve o ecuație, iar aici lucrurile s-au complicat. Alcoolul își făcuse deja efectul, iar cele două artiste cu greu s-au mai putut concentra.

Andreea Bălan a fost atinsă de aburii alcoolului și a devenit foarte veselă și distrată. Cântăreața nu s-a mai concentrat la probe și a lăsat totul în seama colegei sale, ea fiind ușor confuză.

Citeste Realitatea România, în cazul producerii unui seism catastrofal – Ce includ planurile de intervenţie | Explicațiile lui Raed Arafat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *