În 2013, Mariana Luiza Buică avea 25 de ani, dar cântărea atât de mult încât cu greu se mai ținea pe picioare și cu greu mai respira.

În vremea aceea, ea era cunoscută drept ”cea mai grasă româncă”. Cântărea 225 de kilograme. Pe timpul când ea avea doar șapte ani, Mariana cântărea deja 50 de kilograme.

O dramă pe care a trăit-o Mariana Buică s-a asemănat și cu cea a Victoriei Lăcătușu, din Olt, care în 2010 cântărea 240 de kilograme.

Din păcate, după ce a născut, femeia s-a stins din viață, povestea Cancan la vremea aceea.

Tot atunci, publicația a mai scris că Mariana se zbătea în sărăcie. Ea, alături de tatăl nevăzător, de mamă, de frate, soră și bunică,

VEZI ȘI 👉  Tanti Lenuța devine celebră datorită clipurilor lui Mircea Bravo. Descoperiți câți bani câștigă simpatica bunicuță și veți fi uimiți de suma imensă!

locuiau într-o mică casă din Maglavit, județul Dolj, aproape de Craiova. Atunci, aceștia trăiau dintr-un venit de 1200 de lei.

“Medicii spun caă m-am obișnuit eu să mănânc și că stomacul este prea mare și acum singura variantă este să fac o operație de micșorare de stomac.

De la vârsta de 14 ani umblu prin spitale, între investigații, diete și tratamente. A trebuit să-mi întrerup toate studiile.

Îmi doresc și eu o familie, o viață normală. Sunt disperată”, spunea Mariana atunci cu ochii înlăcrimați.

Mariana Buică s-a transformat total. Cum a ajuns să arate în prezent
”Cea mai grasă femeie din România” zicea atunci că nu consuma alimente diferite, ci mânca precum toată lumea.

VEZI ȘI 👉  Soțul Gelos Angajează Un Detectiv Să-I Urmarească Soția Pe Care O Banuia De Infidelitate. După O Săptămână De Filaj Detectivul Îi Da Raportul.– Trei Zile La Rând Soția Dumitale A Plecat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *