Detaliul apărut pe cerul României înainte de marile cutremure! Iată la ce să ne așteptăm!

Detaliul apărut pe cerul României înainte de marile cutremure!

Bătrânii României afirmă că există un detaliu care anunță marile cutremure! Pe cer în anul 1977, când a avut loc cel mai mare cutremur din țara noastră, ar fi apărut pe cer niște nori mai aparte, fapt ce a putut fi vizibil și zilele acestea pe cer. Tocmai din acest motiv, se crede că va urma un nou mare cutremur în România.

Localnicii din stațiunea Azuga, Prahova, au rămas sâmbătă, 11 februarie, fără cuvinte atunci când au văzut pe cer nori asemănători celor din 1977, deasupra Munților Bucegi. Norii au fost rapid fotografiați și postați în mediul online.

VEZI ȘI 👉  Margit Carstensen, actriţa germană de teatru şi film, a murit

Bătrânii care au trăit cutremurul din 4 martie 1977 susțin că norii de sâmbătă arătau la fel ca în acea perioadă.

„Pare că e un vulcan care fumegă (n.r. Vârful Caraiman). Nu e semn bun. Vine cutremurul și la noi”, a spus o femeie în vârstă.

Cutremur cu magnitudinea de 5,7 în România

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului – INCDFP a anunțat un cutremur cu magnitudinea 5,2 în partea de vest a României:

„În ziua de 14.02.2023, 15:16:52 (ora României), s-a produs în OLTENIA, GORJ un cutremur semnificativ cu magnitudinea ML 5.7, la adâncimea de 6.2 km.

INTENSITATE VI

Cutremurul s-a produs la 102km SV de Sibiu, 106km NV de Craiova, 136km V de Pitesti, 167km E de Timisoara, 180km S de Cluj-Napoca, 184km SE de Arad, 196km V de Brasov, 219km E de Belgrade, 223km E de Zemun, 223km V de Ploiesti.”

VEZI ȘI 👉  Se întâmplă la 2 ani de la moartea Cristinei Țopescu! A tăcut cât a tăcut, dar acum prietena ei s-a decis să rupă tăcerea: „Cristina avea...” Detaliul dureros făcut public: „În ultima discuție mi-a făcut o promisiune”

Până acum au avut loc 7 replici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *