Echipa războinicilor de la show-ul TV Survivor 2023 au primit un „premiu special” după ce au câștigat Jocul pentru comunicare. Aceștia au putut să se încarce cu energia celor dragi de acasă. Alin Chirilă și-a rupt tricoul de pe el când a citit mesajul primit de la soția sa.

Războinicul Alin Chirilă a izbucnit în lacrimi când a primit mesajul pe care i l-a trimis soția sa.

„Dragul meu vreau să știi că zi de zi mă gândesc la tine și îmi este foarte dor să fim împreună. Am însă răbdare, știu că vei veni acasă învingător.

Acasă este totul în regulă, eu și copiii suntem foarte bine. Știi, de când ai plecat se întâmplă un lucru ciudat.

VEZI ȘI 👉  DOLIU ÎN LAS FIERBINȚI! A MURIT DIN CAUZA N

Deși fizic tu nu ești cu noi, totul se învârte în jurul tău. Ne uităm la poze din trecut cu nou patru și ne facem planuri. Cu fiecare parcurs al tău ne faci și mai mândri, pentru că știm că tu lupți pentru noi

Te rog să rămâi puternic și echilibrat și să stai acolo până la final. Să vii cu trofeul acasă! Toți prietenii tăi te așteaptă. Ai mii de susținători! Nu îți poți imagina cât de fericiți sunt copiii când ne arăți semnul familiei.

Să nu îți faci griji pentru noi. Această experiență ne călește pe toți și ne face familia mai puternică!

VEZI ȘI 👉  Simona Halep, Surprinsă Alături De Un Tenismen Celebru La Mamaia

Ai grijă de tine. Fii vigilent pe traseu și rămâi focusat ca și până acum. Să știi că orice s-ar întâmpla, noi suntem extrem de mândrii de tine și te iubim mult mai mult decât îți poți imagina. The Tank!”, este mesajul care l-a dărâmat, dar care l-a și încărcat cu și mai multă forță pe Alin Chirilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *