Amalia Enache a ajuns la spital în această dimineață și a fot operată de urgență. Aceasta a avut probleme la bilă și a trebuit să fie scoasă. Prezentatoarea a postat câteva fotografii, dar și un mesaj pe rețelele de socializare și a spus că este în afara oricărui pericol.

Amalia Enache, operată de urgență
Cu ce probleme de confruntă prezentatoare TV
Amalia Enache a suferit o intervenție chirurgicală în această dimineața. Prezentatoarea s-a confruntat cu dureri uriașe, iar, după ce a ajuns la spital, medicii au decis să o opereze e urgență.

Amalia Enache s-a confruntat cu colică abdominală

Prezentatoarea a ajuns astăzi la spital după dureri uriașe la stomac. În urma examinării făcute de medici, s-a constata că are probleme de bila și a trebuit să fie operată. Durerile intense au fost în urma crizei de colecist, iar o amânare nu putea să fie posibilă.

VEZI ȘI 👉  Gabriela Firea s-a recăsătorit la doar câteva luni după ce și-a îngropat soțul, iar fiul vitreg o urăște de moarte!

Amalia Enache a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare și a postat un mesaj pentru fanii săi. Mărturisește că durerile au fost intense și credea că va ajunge la un infarct din cauza lor, iar acum este în afara oricărui pericol. Totodată a mulțumit tuturor medicilor care au consultat-o, dar și cei care s-au interesat de starea ei de sănătate și i-au fost alături.

”Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirurgicală, colecistotecmie. Deja sunt în salon, cu inima plină de recunoștință pentru medicul chirurg, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere. Mulțumim întregii echipe, au fost mulți oameni care m-au examinat, de la camera de gardă, gastrologie, ecografie, cardiologie, dar și celor de la Ambulanța București. PS. Durerile sunt atât de atroce în aceasta criză de colecist, încât eu eram convinsă ca fac un infarct.Ne vedem curând, zic eu!”, a scris Amalia Enache pe rețelele de socializare.

VEZI ȘI 👉  Un fiu a dus-o pe mama sa intr-un azil, unde îi făcea vizite din când în când. Într-o zi a fost chemat că mama nu se simțea bine. Atunci fiul, cu lacrimi în ochi, a întrebat-o ce ar putea face pentru ea, iar mama i-a răspuns asta:

Ce operație a făcut Amalia Enache

Prezentatoarea a fost supusă unei operații chirurgicale de colecistectomie. În timpul intervenției se elimină vezica biliară, mai exact rezervorul în care ajunge bila, dar și lichidul produs de ficat. Aceasta se efectuează în momentul în care se se blochează fluxul bilei prin calculi biliari.

Cu siguranță că Amalia Enache va avea nevoie de un repaus de câteva zile, dar și un regim alimentar special care să nu-i afecteze ficatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *