Pompierii militari bihoreni acționează pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 76, în Petrileni.

Accident grav în Bihor. Un microbuz cu 20 de pasageri şi un autoturism cu patru persoane s-au ciocnit, vineri, în judeţul Bihor, toate persoanele fiind evaluate de medici. Din primele date, 14 persoane, între care 9 copii, au fost rănite. Doi pasageri din autoturism sunt în stare gravă.

UPDATE: „Pompierii militari bihoreni acționează pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 76, pe raza localității Petrileni, eveniment în care sunt implicate 24 persoane aflate într-un un microbuz și un autoturism”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situații de Urgență Crișana – Bihor, locotenent colonel Camelia Roșca.

VEZI ȘI 👉  Simona Halep iese la atac după suspendarea de 4 ani: “Nu au nicio dovadă! Este o nebunie”

Potrivit acesteia, evenimentul a fost anunțat la 112 la ora 13.30. „Cele 20 de persoane care se aflau în microbuz și 4 în autoturism sunt evaluate și asistate medical în momentul de față. Din primele informații, 14 persoane au suferit diferite răni. Situația este în dinamică”, a mai precizat Camelia Roșca.

La fața locului au fost trimise numeroase echipaje pentru salvarea victimelor: echipajele Stației de Pompieri Ștei, Secției de Pompieri Beiuș și Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

VEZI ȘI 👉  O femeie a furat un compot de piersici dintr-un magazin și e prinsă de poliție

”În microbuz se aflau 18 copii şi 2 adulţi, dintre care 9 copii, aflaţi în cod verde medical şi şoferul microbuzului au fost asistaţi medical, urmând a fi transportaţi la spital”, a transmis ISU Bihor.

Sursa citată a precizat că, din cele 4 persoane aflate în autoturism, două au suferit răni grave şi două au fost rănite uşor.

După acordarea îngrijirilor care se impun tuturor celor 14 victime, echipajele medicale şi pompierii militari le vor transporta la spital”, a mai precizat sursacitată.

”Pompierii militari bihoreni acţionează pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 76, pe raza localităţii Petrileni, eveniment în care sunt implicate 24 persoane aflate într-un un microbuz şi un autoturism”, a transmis, vineri, ISU Bihor.

VEZI ȘI 👉  ȘOȘOACĂ L-A SFIDAT PE ZELENSKI! SENATOAREA A IEȘIT DIN SALA DE PLEN CÂND PREȘEDINTELE UCRAINEI ȘI-A ÎNCEPUT DISCURSUL: ”SUNTEM BĂTAIA LUI DE JOC!”

Sursa citată a precizat că apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor la ora 13.30, moment în care la faţa locului au fost mobilizate de urgenţă mai multe echipaje.

”Cele 20 de persoane care se aflau în microbuz şi 4 în autoturism sunt evaluate şi asistate medical în momentul de faţă. Din primele informaţii, 14 persoane au suferit diferite răni”, a mai transmis sursa citată.

Situaţia este în dinamică, iar deocamdată nu s-au stabilit împrejurările producerii accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *