Anamaria Prodan a uluit pe toată lumea cu o declaraţie laudativă despre Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan l-a criticat dur pe Laurenţiu Reghecampf în ultimele luni, dar se pare că impresara a revenit la sentimente mai bune faţă de fostul partener de viaţă.

Vedeta a surprins cu o declaraţie în termeni laudativi despre antrenor, cuvinte pe care nicio persoană care a urmărit

divorţul dintre cei doi nu s-ar fi aşteptat să le citească. Dar iată că, din nou, viaţa bate filmul.

„ Și cu asta am spus tot, eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta.

VEZI ȘI 👉  Prăjitura Lulu, Un Desert Deosebit – Este Delicioasă Și Delicată, Salvează Rețeta Și Fă-O Cu Prima Ocazie

Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană! ”, a punctat Ana Maria Prodan.

VEZI ȘI 👉  La 14 ani mi-am cunoscut viitorul sot. Era batran si pitic, dar era ales de parintii mei.

Anamaria Prodan iubeşte din nou?
Anamaria Prodan trece printr-un divorţ dureros, dar a mărturisit că există un bărbat special în viaţa ei, care-i este doar ÎNAINTE! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană! ”, a punctat Ana Maria Prodan.
alături. Impresara a vorbit despre începutul de poveste de dragoste pe care-l trăieşte la o emisiune online populară.

,, Este dintr-o altă lume, foarte de sus. Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este alături. Impresara a vorbit despre începutul de poveste de dragoste pe care-l trăieşte la o emisiune online populară.

perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentrucopiii mei, n-are nicio șansă. E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să

VEZI ȘI 👉  Cutremur În Cazul Caracal! Gheorghe Dincă, Condamnat La 30 De Ani De Închisoare? Este Informația Momentului

fie un bărbat.Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege ”, a declarat impresara la emisiunea „Fiţă cu Adiţă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *