Simona Halep a ales să plece la Paris într-o mică vacanță de vis și să petreacă Ziua Îndrăgostiților acolo. Cel mai probabil, sportiva a dorit să se relaxeze pentru câteva zile înainte de perioada dificilă care va urma. În curând, sportiva va fi chemată să dea declarații în fața judecătorilor tribunalului independent din Londra, Sport Resolutions în urma scandalului de dopaj.

La data de 21 octombrie 2022, Simona Halep a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a picat testul anti-doping, fiind testată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă în sport conform legilor WADA. Zilele următoare, aceasta urmează să fie audiată de judecătorii tribunalului independent din Londra, Sport Resolutions. Între timp, Simona a ales să plece într-o vacanță la Paris, unde a petrecut și Valentine’s Day.

VEZI ȘI 👉  Intr-Un Sat Soseste O Învatatoare Noua Si Tânara

Simona Halep a plecat la Paris

Sportiva și-a ținut fanii la curent cu activitățile sale prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, Simona a publicat mai multe fotografii din Paris, unde a mers la un restaurant, după ce s-a plimbat pe străzile orașului iubirii.

Deși nu a menționat cu cine a petrecut, se crede că Simona Halep a fost însoțită de o bună prietenă, de care nu se desparte niciodată, aceasta publicând fotografii cu Turnul Eiffel, dar și Instastories din restaurantul în care s-a fotografiat jucătoarea de tenis.

sursa: Instagram

La începutul anului, Simona Halep a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Sportiva  le-a transmis internauților recunoștința pentru susținerea lor și i-a asigurat pe fani că nu va renunța prea ușor la cazul ei. Astfel, sportiva este pregătită să lupte cu toate puterile pentru a câștiga procesul și a reveni pe teren.

VEZI ȘI 👉  Copii, puteţi da exemplu de un animal care se termina în „tor“? – Aligator, răspunde un elev. – Foarte bine, alt exemplu? Ce animal spune Bulă

Într-o fotografie făcută în fața unui brad împodobit de Crăciun, sportiva a scris: „2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *