Meniul de Paște al Irinei Loghin.

Artista are un stil de viață complet diferit de tradițiile românești pe care le promovează prin cântecele sale.

Irina Loghin a suferit o intoxicație alimentară în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci alimentația sănătoasă și sportul sunt esențiale pentru aceasta.

Perioada Paștelui este un prilej pentru români să intindă mese mari, pe care să le umple cu cele mai savuroase mâncăruri tradiționale. Însă, pentru Irina Loghin aceste zile sunt identice cu cele din restul anului, când pe masă există doar pește sau verdețuri.

Artista a dezvăluit la Vorbește Lumea că salata de morcovi, mâncarea de leurdă și sarmalele de pește se numără printre preparatele pe care le servește la masa de Paște. Iar faptul că ne aflăm într-un anotimp al verdețurilor îi face viața mai ușoară chiar și în post.

VEZI ȘI 👉  Am aflat cine a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11! Surpriză de proporții la Antena 1

Meniul de Paște al Irinei Loghin
„În copilărie se tăia o păsare pe săptămână, eu mâncam doar zeama. Mi-e milă de animale. Făcea mama supă cu găluște și mâncam, carnea o ocoleam. Foarte rar, în turneele mele mai mâncam câte un piept de pui, dar foarte subțire ca să nu simt. La mine nu lipsesc nucile, migdalele, cătina din alimentație. La mine este o întreagă farmacie, nu mănânc doar verdețuri” , a declarat Irina Loghin la Vorbeștea Lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *