Consecințele devastatoare ale lanțului de sesime din Turcia continuă să fie simțite și la 11 zile distanță de la tragicul eveniment. Un celebru fotbalist a fost găsit mort sub dărâmături.

Cunoscutul fotbalist ghanez Christian Atsu, de la clubul turc Hatayspor, a fost găsit mort sub ruinile clădirii sale din Hatay, din sudul Turciei.

Anunțul a fost făcut, sâmbătă, 18 februarie, de către agentul său citat de agenţia privată turcă DH.

„Corpul neînsufleţit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. I-a fost găsit şi telefonul”, a declarat agentul său Murat Uzunmehmet, informează news.ro.

Christian Atsu avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de cutremur, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci din prima ligă.

VEZI ȘI 👉  O Femeie Din Husi A Gasit Un Portofel Cu 61 De Milioane De Lei Vechi In El.

Fotbalistul a adus victoria echipei sale în ziua dinaintea cutremurului, în meciul pe care l-a avut cu formaţia Kasimpaşa, scor 1-0. Atsu a marcat în minutul 90+7. Acesta avea 31 de ani.

Bilanţul oficial al victimelor din Turcia se ridică în prezent la 39.672 de morţi. Astfel, cutremurul de săptămâna trecută a fost calificat drept cel mai grav dezastru din istoria modernă a Turciei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *