Oana Lis este plină de durere, deoarece în ultima perioadă starea de sănătate a soțului ei nu a fost deloc una bună. Fostul edil al Capitalei a ajuns de mai multe ori pe patul de spital cu probleme grave de sănătate, iar femeia i-a fost alături în tot acest timp.

În cadrul unui interviu, Oana Lis a vorbit despre o conversație pe care a avut-o cu soțul ei și care a sfâșiat-o de durere.

Oana Lis, sfâșiată de durere

Oana Lis a spus, în cadrul unui interviu, că a avut o conversație cu Viorel Lis, iar el a întrebat-o ce va face atunci când se va duce pe lumea cealaltă, deoarece se gândea că nu are cum să ia legătura cu cea pe care o iubește.

VEZI ȘI 👉  Anunţ urgent pentru toţi românii cu maşini vechi sau second hand!

„De dimineață el îmi spunea. Oana, ce fac dacă o fi să mă duc pe lumea cealaltă, cum iau legătura cu tine? Și eu i-am zis.

Nu știu, Viorel, dar să îmi trimiți bani! Sunt și momente în care plângem, dar ne ridicăm”, a spus Oana Lis.

Oana Lis a declarat faptul că bătrânețea vine cu diferite provocări pe care nu le știa. Cu toate că oamenii au condamnat-o că îl va părăsi pe Viorel la bătrânețe, ea își dorește să fie un exemplu și să îi facă pe cei de acasă să înțeleagă că cei în vârstă nu ar trebui să fie excluși.

VEZI ȘI 👉  Prognoza iernii. Se anunţă vortex polar cu nămeţi de zăpadă şi temperaturi scăzute. Ninsorile vin mai repede în toată lumea

„La noi fiecare zi e diferită. Bătrânețea vine cu diferite provocări pe care nu le știam, acum le descopăr. Am studiat lucrul ăsta, pentru că nimeni nu ne învață. Deși lumea m-a condamnat că o să îl las la bătrânețe, eu din contră, vreau să fiu un exemplu. Și să se înțeleagă că pe cei în vârstă din familia noastră, la mine soțul, dar pot fi și părinți, bunici, nu trebuie să îi excludem. Am momente în care cad, mă plâng și cer ajutorul, este ceva normal, omenesc. Am învățat de la cazul lui Viorel, de la noi din familie, că pentru bătrânețe trebuie să ai bani strânși, nu trebuie să te bazezi pe absolut nimeni. Este un plus că ceilalți vor fi lângă tine, dar trebuie să ai ceva pregătit”, a mai spus Oana Lis.

VEZI ȘI 👉  Veste tristă despre celebrul actor român – Florin Călinescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *