Cum arată acum fiul Ioanei Tufaru. Fiul Ioanei Tufaru a început deja școala, iar părinții lui sunt cât se poate de mândri. Au fost alături de Luca în prima zi, în care și-a cunoscut colegii și profesorii. De asemenea, Ioana și-a amintit și de regretata ei mamă, artista Anda Călugăreanu, dar și de momentele în care era și ea elevă, cu ani în urmă.

Cum arată acum fiul Ioanei Tufaru

Fiica Andei Călugăreanu și soțul ei nici nu au putut să doarmă de emoții, în noaptea de dinainte de prina zi de școală. L-au îmbrăcat frumos pe Luca, în funcție de regulile școlii, apoi s-au prezentat toți trei în sala de clasă, pentru deschiderea noului an școlar.

VEZI ȘI 👉  Ion si vamesul

‘Am avut mai multe emoții decât fiul meu. El s-a descurcat, a socializat. A zis că doamna profesoară este frumoasă și că își face prieteni noi. La un moment dat a zis: ‘Doamna, eu nu vreau teme!’, iar profesoara i-a răspuns: ‘Nu-ți dau teme, dacă nu vrei teme!’.

La școala fiului meu nu se merge în uniformă, ci îmbrăcat în pantaloni închiși la culoare, pot fi și blugi, și cu tricou alb sau albastru, adică să nu fie colorat, în roșu sau portocaliu. Soțul meu e tare fericit și el. Avem un bobocel de clasa zero, suntem fericiți amândoi. O să îl ajutăm la lecții, o să ne ocupăm de el să învețe, căci în viață școala e foarte importantă. I-am cumpărat din timp tot ce i-a trebuit, ghiozdan și caiete, are de toate acum’, a mărturisit Ioana Tufaru, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ioana și-a amintit cu multă nostalgie de primii ei pași din curtea școlii. Regretata ei mamă a însoțit-o atunci la festivitatea de deschidere.

VEZI ȘI 👉  Liber de la stat de Ziua Copilului. În ce zi a săptămânii pică 1 iunie 2022

‘Mama ar fi fost tare fericită să-l ducă de mână la școală pe nepotul ei, îmi pare atât de rău că nu e lângă noi. Poate, de acolo, de unde e, se bucură pentru noi și ne veghează. Îmi amintesc că mama m-a însoțit la școală, în prima zi. Parcă a fost ieri, așa de proaspete au rămas amintirile.

N-am să uit, aveam un ghiozdan mare, albastru, așa mi-l cumpărase mama, ca să mă asortez cu uniforma. Avem și două funde mari, cum se purta pe atunci, și o coroniță, ca o bentiță. Să nu uit de uniforma aceea, în pătrățele, cu guler alb imaculat și apretat’, a mai dezvăluit Ioana Tufaru Mardare, pentru sursa citată anterior.

VEZI ȘI 👉  Uleiul Care Elimină 97% Din Celulele Problematice: Cum Trebuie Folosit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *