Un cuplu din Kuweit, stat suveran situat în Peninsula Arabică, ar putea intra în Cartea Recordurilor cu cel mai rapid divorț din istorie. Au pregătit evenimentul până la ultimul detaliu, dar cei doi s-au întors din drum și au divorțat! Iată ce s-a întâmplat după ce au semnat actele de căsătorie!

Conform presei locale, cei doi soți s-ar fi îndreptat spre ieșirea din încăpere după ce au semnat actele de căsătorie, dar o întâmplare bizară i-a făcut să se întoarcă din drum și să anuleze totul. Motivul? Femeia s-a împiedicat, iar noul ei soț, în loc să o ajute să se echilibreze, a făcut-o „proastă”. Înfuriată, tânăra soție s-a întors și a cerut divorțul.

VEZI ȘI 👉  Preşedintele Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen aplică mai multe sancțiuni rușilor

Ulterior, judecătorul a admis cererea de divorț și, oficial, cei doi au intrat în istoria Kuweit cu cel mai scurt mariaj. Cazul a devenit viral pe rețelele de socializare, așa că au comentat mai multe persoane din toate colțurile lumii :

„Asta a meritat nesimțitul!”, „Dacă așa a făcut la început, a fost mai bine să îl lase”, „O căsnicie fără respect. A fost un eșec de la început”, au fost doar câteva reacții din partea internauților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *