Anamaria Prodan a primit un inel de logodnă de 100.000 de euro! Se pare că impresara a trecut repede peste despărțirea de Laurențiu Regghecampf, iar acum este îndrăgisotită de noul iubit, care i-a dăruit un cadou care i-a pus fanii pe gânduri.

După ce a fost implicată într-un scandal de proporții și numele ei a ocupat primele titluri din showbiz, Anamaria Prodan și-a găsit fericirea adevărată în brațele noului ei iubit. Deși nu a dezvăluit indentitatea celui care o face fericită, impresara nu ezită să le arate oamenilor ce cadouri scumpe primește din partea lui.

Anamaria Prodan a primit un inel de logodnă de 100.000 de euro

VEZI ȘI 👉  ULTIMA ORA! Din păcate revin restricțiile! Intră totul în vigoare de AZI

Se pare că noul iubit al ei este un bărbat foarte potent financiar, judecând după cadourile pe care i le oferă. Anamaria Prodan este răsfățată așa cum și-a dorit, după despărțirea cu scandal de Laurențiu Reghecampf.

Cei doi proaspăt îndrăgostiți s-au afișat deja împreună, iar dacă gurile rele credeau că este ceva trecător, atunci trebuie să afle că impresara a primit deja inelul.

Este vorba despre un inel de logodnă, care costă nu mai puțin de 100.000 de euro. Noua bijuterie pe care a primit-o cadou va completa perfect colecția impresionantă de accesorii scumpe pe care Anamaria o deține.

Până acum, nu a făcut nicio dezvăluire despre o cerere în căsătorie, însă imaginea cu inelul a vorbit de la sine.

VEZI ȘI 👉  Nicolae Botgros, De Nerecunoscut! Disparitia Sotiei, Lidia, L-A Transfigurat! Cum Arata Acum

Ce a declarat vedeta despre noul iubit
După despărțirea de soțul ei, Anamaria Prodan a spus de multe ori că își dorește să cunoască un bărbat care să o facă să se simtă, în sfârșit, femeie, după mulți ani în care ea a fost stâlpul familiei.

Se pare că această dorință a devenit realitate, având în vedere declarațiile pe care le-a făcut despre noul său iubit.

”După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar

VEZI ȘI 👉  Sotul in bucatarie

vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar.

Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu.”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *