Artista Theo Rose se află într-o perioadă extrem de bună a carierei sale. Pe numele ei real Theodora Maria Diaconu, frumoasa cântăreața urmează să devină mamă.

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, despărțire după o căsnicie de 11 ani 

Nu doar Theo Rose a trecut printr-o relație lungă. Raluca, sora acesteia, a fost căsătorită timp de 11 ani, însă a decis să pună capăt relației deoarece nu se mai simțea fericită. Anxietatea i-a dat mari bătăi de cap Ralucăi, iar ulterior și lui Theo Rose. 

„Mi-am luat destinul în mâini, am luat deciziile pe care simțeam să le iau, mi-am asumat frumos răspunderea pentru toată viața mea și am scăpat de toate fricile. (n.r. Florentina Fântânaru: După câți ani de căsnicie, Raluca?) După aproape 11 ani. Nu a fost ușor și nu este ușor, dar am înțeles că nu se poate să-ți vinzi tot timpul o minciună și să-ți spui că ești fericit și ești bine pentru că nu o poți face la infinit. Una peste alta, Dumnezeu ne vrea fericiți, nu nefericiți, vrea să luptăm pentru fericirea noastră. Gata, mi-am luat destinul în mâini și încerc să fiu un om fericit.”, a mărturisit Raluca Diaconu în emisiunea „De-a viața ascunselea” 

VEZI ȘI 👉  Averea fabuloasă pe care o deține Katerina – fiica cea mică a lui Putin. Se spune că urmează să îi ia locul tatălui său

Întrebată de moderatoarea emisiunii „De-a viața ascunselea” dacă anxietatea a „preluat-o” de la sora ei, Theo Rose a recunoscut că problemele au fost asemănătoare, însă cauzele diferite. 

„Nu a avut ea nicio legătură cu ce mi s-a întâmplat mie. E asemănător ce am trăit, pentru că și eu eram nemulțumită de lucruri pe care le trăiam, lucruri pe care le făceam, mi se părea că mă compromit cumva. Nu erau lucruri foarte grave. Diferite colaborări, mă implicam în lucruri în care nu simțeam să o fac neapărat, dar o făceam cu scopul de învăța lucruri noi, de intra în medii cu oameni care chiar contau, importanți, adică în muzică. Doar că a trebuit să renunț la ideea asta pentru că nu simțeam că e locul meu acolo. 

VEZI ȘI 👉  Cum Sa Scoti Rufele Calcate Direct Din Masina De Spalat. Trucul Genial Care Face Inconjurul Lumii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *