Îndrăgita artistă Saveta Bogdan a bifat recent o nouă intervenție estetică, în pofida faptului că peste o lună va împlini 77 de ani. Interpreta de muzică populară a recunoscut că și-a făcut singură cadou această vizită la medicul estetician. Motivul? Saveta Bogdan a vrut să scape de ridurile din jurul ochilor cu ajutorul acidului hialuronic.

De Moş Nicolae, ghetuţele vedetelor noastre sunt pline de cadouri, chiar dacă au depăşit de mult vârsta copilăriei. Iar atunci când Moşul nu-şi face apariţia, vedetele rezolvă singure această neplăcere şi îşi fac cadourile pe care şi le doresc cel mai mult. Este şi cazul interpretei de muzică populară Saveta Bogdan, care şi-a oferit cadou o vizită la medicul estetician.

VEZI ȘI 👉  Telespectatorii nu o mai vor în emisiune pe Simona Gherghe. Cu cine ar putea să o înlocuiască

Saveta Bogdan a bifat o nouă intervenție estetică

Saveta Bogdan îşi vrea tinereţile înapoi, dar pentru că acest lucru este imposibil, artista apelează la intervenţiile estetice de întinerire. De data aceasta, artista şi-a injectat acid hialuronic ca să scape de ridurile din jurul ochilor.

„Eu trebuie să-mi fac un retuş la faţă ca să fiu frumoasă, să întineresc cu 20-30 de ani. Îmi fac în jurul ochilor, unde este laba gâştii, aşa se zice. Să-mi bag puţin acid hialuronic. Şi să văd ce mai trebuie, să văd ce mai zice doamna doctor. Dar vreau să întineresc.

Ultima dată când am făcut, acum vreo doi ani, m-am învineţit şi m-a durut foarte tare. După două săptămâni o să văd mai bine, dar oricum doamna doctor lucrează foarte bine. Acum sper să nu fie sprâncenele saşii. Dar lucrează foarte bine. Are o mână foarte uşoară”, a dezvăluit cântăreaţa de muzică populară pentru România TV.

VEZI ȘI 👉  La o școală în Cluj , învățătoarea de la clasa a 2-a , vine după pauza mare și îi întreabă pe copii:

Cu cine se iubește artista

Chiar dacă are o vârstă înaintată, Saveta Bogdan precizează că se simte ca la 20, iar asta se datorează poveştii de dragoste pe care o trăieşte. Partenerul ei de viaţă, care este avocat, este mai mic cu 8 ani decât artista. În ultima vreme, s-a vehiculat că interpreta s-ar fi despărţit de avocat şi s-ar fi cuplat cu un ambasador. Cu toate acestea, Saveta Bogdan a infirmat zvonurile.

„Nu m-am despărțit de avocat. Suntem foarte bine. S-a spus că mi-am găsit un ambasador. Nu e adevărat. Dacă vine unul și mă pupă pe obraz înseamnă că gata sunt amanta lui? Eu cu ambasadorul am glumit, nu am avut nimic. Iubitul meu mai pleacă în delegații, că are treburile lui. Așa trebuie să ne vedem, mai răruț și mai drăguț. Totul e bine între noi. Nu am avut nicio cumpănă în relația noastră”, a precizat Saveta Bogdan.

VEZI ȘI 👉  Detaliul apărut pe cerul României înainte de marile cutremure! La ce să ne așteptăm: „Nu e semn bun”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *