Theo Rose, cântăreața cunoscută pentru hiturile sale, a dat prima reacție după ce iubitul ei a dezvăluit că nu are intenția să se căsătorească cu ea, deși urmează să devină părinți.

Cei doi formează un cuplu de mai puțin de un an, însă sunt în așteptarea primului lor copil, programat să vină pe lume la sfârșitul lunii iunie. Într-un podcast recent, regizorul Anghel Damian, iubitul artistei, a declarat că nunta nu este un eveniment important pentru el și că poate fi stresant și plictisitor.

În cadrul unei emisiuni, Theo Rose a confirmat că se gândește la cununia religioasă, dar nu este interesată de o petrecere mare de nuntă. Ea a adăugat că nu simte presiune din partea familiei pentru a se căsători înainte de nașterea copilului lor, dar a recunoscut că și-a dorit să se căsătorească înainte de a deveni mamă.

VEZI ȘI 👉  Iulia Vântur e în doliu. Celebrul actor a murit. L-a pierdut: „Viața este atât de neprevăzută”

Cu toate acestea, Theo Rose nu este foarte preocupată de situația actuală, explicând că nu vrea să-l sperie pe partenerul ei și că familia lor se concentrează mai mult pe fericirea lor decât pe organizarea unei nunți.

Este clar că Theo Rose și Anghel Damian au opinii diferite în ceea ce privește căsătoria, dar cei doi sunt hotărâți să rămână împreună și să se bucure de așteptarea copilului lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *