Durere fără margini în familia Violetei. Românca s-a stins din viață după ce a lucrat toată viața ca îngrijitoare în Italia. Acum, colegele de breaslă i-au adus un ultim omagiu emoționant.

„O altă colegă ne-a părăsit, era o fată deosebită!”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de o româncă, într-un anunț făcut pe un grup în care se află mai multe badante românce din Peninsulă.

Violeta Boricean era originară din Întorsura Buzăului, județul Covasna și lucra de mulți ani ca badantă la Pietrasanta, regiunea Toscana din Italia. Vestea că aceasta s-a stins din viață a adus multă tristețe printre colegele de breaslă.

Durere fără margini în comunitatea de badante românce din Italia

VEZI ȘI 👉  Gemenele identice care s-au căsătorit cu gemeni identici și sunt însărcinate în același timp. Ce alte obiceiuri bizare au 

În urma veștii șocante, sute de românce, îngrijitoare în Italia, au comentat postarea cu anunțul morții Violetei Boricean. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele emoționante de rămas-bun:

„Păcat… mare păcat, știm când plecăm la muncă departe de familie, dar nu știm când ne întoarcem și cum ne întoarcem”.

„Dumnezeu s-o odihnească în pace! Păcat, stăm printre străini și nu mai avem timp să ne bucurăm măcar un pic la noi acasă. Condoleanțe familiei!”

Mesajul de mulțumire al unui italian dedicat unei îngrijitoare românce: „Nu voi uita niciodată ce ai făcut pentru mama mea”

Incredibil! O îngrijitoare româncă a primit un mesaj emoționant din partea unui italian. Textul a devenit viral pe grupurile dedicate femeilor din România care practică această meserie în Italia.

VEZI ȘI 👉  Un mosulet statea la o margine de padure si spargea alune

„Acesta este mesajul unui italian către badantă după ce mama lui a murit. Asta se întâmpla înainte de sărbători. Badanta este prietena mea. Sunt mândră de așa oameni,” a dezvăluit românca care a făcut public mesajul pe rețelele de socializare:

„Dragă Maria, nu am cuvinte sa iti multumesc pentru ceea ce ai facut pentru ea si pentru noi. Dacă ți-aș cunoaște limba, aș putea să o fac mai bine, dar suntem popoare înfrățite și cred că ne vom înțelege oricum. Ți-ai depășit cu mult îndatoririle de muncă și dacă aș fi avut o soră mi-ar fi plăcut să fii tu. Ai făcut foarte multe lucruri pe care nu le voi uita și pentru asta îți spun MULȚUMESC. Crăciun fericit ție și tuturor celor dragi,” i-a scris româncei fiul bătrânei de care aceasta a avut grijă până s-a stins din viață.

VEZI ȘI 👉  Trei zodii care vor avea cinci ani de belşug. Primăvara din 2023 le aduce primii „ghiocei” în cont

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *