Tatăl Andrei intervine în scandalul momentului dintre Cătălin Măruță și Alex Velea. Mihai Alexandru a mărturisit că fiica lui stă cât mai departe de această situație neplăcută.

Se pare că de-a lungul anilor, în prietenia dintre Alex Velea și Măruță au mai existat tensiuni. Acum câțiva ani, moderatorul de la Pro TV l-ar mai fi supărat pe artist, dar Alex Velea a trecut peste.

De data aceasta, însă, se pare că nu mai există cale de împăcare.

La un moment dat, se discuta despre o colaborare între Alex Velea și Andra.

Înțelegerea ar fi căzut, însă, din cauza lui Cătălin Măruță. În ciuda situației neplăcute, Andra vrea să stea cât mai departe de scandalul în care este implicat soțul ei.

VEZI ȘI 👉  De ce Fuego nu are iubită şi nu s-a afisat public cu nimeni de mai bine de un deceniu! Secretul dureros s-a aflat Ce s-a intamplat cu iubita lui

Ba chiar, de-a lungul timpului, tatăl artistei care îi este și impresar… a sfătuit-o să nu se implice în certuri și alte lucruri neplăcute. Totodată, acesta a mărturisit că Andra l-a respectat și îl respectă în continuare pe Alex Velea.

”O spun, la modul serios, și ca manager, dar și ca tată al Andrei.

Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare își vede de cariera lui, nu se amestecă lucrurile.

Eu mi-am crescut copiii să fie artiști, și asta și sunt, au cariere serioase în spate. Și asta fără să se implice în tot felul de discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor.

VEZI ȘI 👉  Simona Gherghe, înlocuită! Telespectatorii nu o mai vor în emisiune: „De o răutate și aroganță de nedescris!”

Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia.

S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat.

Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia.

S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *