Un bărbat din Constanţa, care a crezut că toată strada este a lui, a primit o lecţie neaşteptată – a ajuns, încătuşat, la poliţie. A traversat la întâmplare, departe de zebră, şi l-a înjurat pe şoferul care îl avertizase că a fost imprudent. La volan era, însă, un poliţist care ducea în misiune mai mulţi colegi de la trupele speciale. Pietonul a făcut scandal până când agenţii s-au considerat ameninţaţi şi au reacţionat.

Scandalul a avut loc pe bulevardul Tomis – una dintre cele mai circulate artere din centrul Constanței. În imaginile postate de un martor pe TiktTok, un pieton imprudent pare să aibă o dispută aprinsă cu șoferul mașinii cu geamuri fumurii prin fața căreia tocmai a traversat neregulamentar. Nu trece mult timp, ușile se deschid brusc și din vehicul coboară șoferul și doi polițiști mascați.

VEZI ȘI 👉  Clarificări despre mobilizarea bărbaților în caz de război. Ministrul Apărării a spus cine NU pleacă pe front

Bogdan, martor: Au claxonat, au ieşit, i-au zis „du-te pe trecere, nu merge pe aici” şi el a început să-i înjure, să-i scuipe, aşa. Se credea smardoi. Că îşi ia telefonul, că sună, că cunoaşte, că face.

După ce au coborât din maşină şi au discutat cu tânărul nervos, poliţiştii au crezut că s-a calmat şi au plecat. Când a văzut că se îndepărtează, bărbatul şi-a regăsit curajul. Tânărul a intrat într-un restaurant și a continuat să înjure polițiștii. Ameninţaţi, poliţiştii l-au scos cu forţa din restaurant pe bărbatul recalcitrant şi l-au încătuşat.

Scandalagiul a fost urcat rapid în duba poliției.

Narcis, martor: Da, l-au lovit. Dar l-au lovit după ce a înjurat.

VEZI ȘI 👉  Liviu Vârciu, de urgență la spital, după ce starea lui de sănătate s-a agravat

La secţie, poliţiştii au constatat că bărbatul este recidivist

La secție, polițiștii și-au dat seama că individul de 32 de ani este o cunoștință mai veche a lor: amprentele lui erau în baza de date.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța: În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Incidentul de aseară amintește de isprava celebrului Spartacus din Rahova, autointitulat idolul fetelor. În toiul pandemiei de COVID, i-a provocat pe polițiști pe Facebook. Dădea o petrecere și nu a crezut că oamenii legii vor veni să îi aducă aminte că este obligat să respecte regulile de izolare.

VEZI ȘI 👉  MARE ATENȚIE!! Iată Ce Păţeşti Dacă Mănânci Mămăligă În Loc De Pâine. Mihaela Bilic A Sus TOTUL..

După ce polițiștii au răspuns invitației, un Spartacus ceva mai potolit, cu un ochi vânăt, și-a cerut scuze într-o română aproximativă. Nerespectarea uniformei este pedepsită sever în România. Ultrajul poate aduce la 7 ani de închisoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *