Maria Cârneci este una dintre cele mai iubite și apreciate interprete de muzică populară din țara noastră, cu un repertoriu vast, care cântă și încântă românii în

emisiunile televizate în care este invitată, precum și de fiecare dată când apare la un eveniment privat. Iată ce tarif are vedeta și cât trebuie să plătești dacă vrei ca Maria Cârneci să-ți cânte la nuntă.

Ce tarif de nuntă are Maria Cârneci
Pe lângă faptul că este un artist desăvârșit, Maria Cârneci are și un fel de-a fi prin care se face plăcută oricând, oriunde, față de oricine. Publicul din

România o iubește, acesta fiind și motivul pentru care Maria Cârneci este des invitată în emisiuni tv și la evenimente în toată țara. Dacă vrei ca îndrăgita interpretă de muzică populară să-ți cânte la nuntă, trebuie să scoți din buzunar între 1.200 și 2000 de euro.

VEZI ȘI 👉  I-am făcut calculul! Câte mii de euro a primit eliminata Alexandra Porkolab, din partea PRO TV, pentru cele 21 de săptămâni la Survivor

Tariful Mariei Cârneci diferă în funcție de durata și tipul evenimentului. Având în vedere prețurile care se practică în România, în lumea artiștilor, am putea spune că tariful Mariei Cârneci este unul mic, raportat la talentul său și la atmosfera pe care o creează acolo unde este chemată să cânte.

Maria Cârneci este unul dintre puținii artiști din România care și-au păstrat modestia și nu au uitat de unde au plecat. Într-un interviu pentru Taifasuri.ro, artista a vorbit despre copilăriei ei și viața alături de părinți.

Maria Cârneci și-a păstrat modestia

Iată ce spunea interpreta de muzică populară despre copilăria ei și casa părintească. Privind în urmă, Maria Cârneci este de părere că a avut o copilărie perfectă și peste toate, a primit de la părinții ei, o educație care au modelat-o ca adult în așa fel încât succesul nu a schimbat-o niciodată.

VEZI ȘI 👉  Două blonde, Măria si Ildiko, la examen. 

„Să ştiţi că nu am avut o copilărie luxoasă.

Am trăit modest, dar foarte curat. Nu am copilărit cu păpuşi Barbie, maşinuţe sau biciclete, dar jucăriile pe care le aveam ni le confecţionam singuri, din cârpe.

Pentru mine valorează infinit mai mult decât cele de astăzi. Dar, aşa cum a fost, copilăria mea a fost perfectă. Educaţia o ai din familie şi graţie acesteia mă consider un om normal, pe care succesul nu l-a schimbat!”, a povestit Maria Cârneci pentru taifasuri.ro.

Cu toate că este una dintre cele mai mari interprete de muzică populară din România, Maria Cârneci se consideră o persoană normală, nu are aere de vedetă și este de o modestie exemplară.

VEZI ȘI 👉  Familia ieșise la o înghețată, o femeie a văzut cât sunt de fericiți și s-a oferit să le facă o poză.

Maria Cârneci nu poate trece peste moarte soțului ei

Viața Mariei Cârneci s-a schimbat radical în urmă cu trei ani, când soțul său, Romulus Petrescu, s-a stins din viață. Bărbatul, cu care și-a petrecut mai mult din

jumătate din viață și cu care are un copil, a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul de colon. Într-un interviu recent, interpreta de muzică populară a vorbit

despre faptul că moartea lui Giani, așa cum își alinta soțul, a produs o ruptură în ea. Bărbatul i-a fost alături în toate momentele importante din viață, iar în

ultimii doi ani ea a fost nevoită să învețe să trăiască fără el. Soțul artistei s-a luptat mult timp cu maladia teribilă, iar în 2019, trupul lui a cedat. De atunci, cântăreața suferă enorm după partenerul ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *