BRomania s-a despărțit de Teodora Stoica, cu care forma un cuplu din această vară, când au fost surprinși în ipostaze tandre la un festival. Atunci, cei doi au petrecut mai mult timp împreună după care au fost fotografiați sărutându-se.

Mai mult, de-atunci, BRomania erau nedespărțiți, participând la mai multe evenimente, însă zilele trecute actorul a lipsit de la ziua fiicei lui MM Stoica.

BRomania și fiica lui MM Stoica au început să formeze un cuplu din această vară, ei fiind văzuți pentru prima dată împreună la festivalul Nostalgia de pe Litoral.

Acolo, cei doi au petrecut mult timp împreună, în cele din urmă fiind surprinși sărutându-se. Și totuși, așa cum vara a trecut, se pare că și relația lor a ajuns la final.

BRomania s-a despărțit de Teodora Stoica

După ce au început să formeze un cuplu, Teodora Stoica și BRomania erau nedespărțiți și se afișau împreună la evenimente.

După festivalul Nostalgia, care a marcat oficializarea relației lor, fiica lui MM Stoica și BRomania au fost fotografiați împreună și la meciul FCSB – CFR Cluj, jucat pe Ghencea.

În tot acest timp, cei doi nu s-au ferit și și-au arătat iubirea în fața tuturor. Cu toate acestea, se pare că relația lor a ajuns la final, iar Teodora Stoica și BRomania nu mai formează un cuplu.

Drept dovadă că actorul nu a fost prezent la un eveniment important din viața fiicei lui MM Stoica.

Zilele trecute, mai exact pe 23 septembrie, Teodora Stoica a împlinit 30 de ani, iar cu această ocazie a organizat o petrecere cu cele mai apropiate persoane din viața ei. Numai că de la această petrecere a lipsit tocmai BRomainia, cel cu care forma un cuplu.

Cum actorul a lipsit de la ziua Teodorei, e clar că cei doi s-au despărțit. Momentan, Teodora Stoica și BRomania nu au postat nimic legat de situația dintre ei.

BRomania și Teodora Stoica, o iubire de-o vară

Nu se știe exact când a început relația dintre cei doi, dar, oficial, Teodora și BRomania au fost împreună aproximativ o lună.

Fiica lui MM Stoica și actorul au fost surprinși prima dată pe litoralul românesc, la Mamaia, la un festival de muzică.

Apoi, cei doi au mai fost văzuți la meciul jucat de echipa pe care MM Stoica o administrează, contra celor de la CFR Cluj.

Însă lipsa actorului de la ziua celei cu care forma un cuplu e un semn clar că totul s-a terminat între ei.

Înainte de a o cunoaște pe Teodora Stoica, BRomania a avut o relație de lungă durată cu Daniela, femeia cu care spera să formeze o familie.

După despărțirea de Daniela, actorul a decis să fie mai discret cu viața sa personală. Matei Dima declara în podcastul lui Cătălin Măruță că el face primul pas.

„Da, normal. Eu scriu fetelor de ani de zile. Am ani de zile de burlăcie. (…) I-am scris. Am început să vorbim o perioadă. După ne-am întâlnit. Clasicele. Suntem de aproape un an împreună”, spunea BRomania despre fosta iubită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *