Pro TV a făcut o mutare surprinzătoare în industria televiziunii marți, 16 aprilie, anunțând componența noului juriu pentru MasterChef România. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întors la Pro TV, părăsind Antena 1, unde au avut parte de experiențe memorabile și câteva controverse.

Anunțul transferului lor a fost făcut chiar pe fațada magazinului Cocor din București printr-o reclamă ingenioasă, marcând întoarcerea triumfală a celor trei bucătari la Pro TV, locul unde au debutat în 2012 cu prima ediție a show-ului MasterChef.

Odată cu schimbările în juriu, s-a ridicat întrebarea cine va fi gazda acestui spectacol culinar iconic. Răzvan Fodor, prezentatorul anterior, a fost eliminat din ecuație, fiind implicat în diverse proiecte la Antena 1, inclusiv în serialul „Bravo, tata!”. Cu rețeta de succes din trecut, Gina Pistol pare să fie cea mai potrivită alegere pentru rolul de prezentator.

Deși Pro TV nu a confirmat încă oficial această schimbare, există indicii puternice care sugerează acest lucru. Recent, Smiley, soțul Ginei Pistol și un susținător al Pro TV, a postat un clip video sugestiv pe rețelele sociale. În timp ce filma momente din bucătărie cu Gina, întrebările lui Smiley, cum ar fi „Te pregătești pentru ceva?”, au stârnit speculații că acesta ar putea fi un teaser pentru viitoarea sa prezență în MasterChef.

Gina Pistol este liberă de contract, iar relația sa cu Antena 1 s-a încheiat în mod amiabil, deschizând astfel calea pentru o nouă colaborare cu Pro TV. Chimia evidentă dintre Gina și cei trei bucătari, precum și comunicarea excelentă dintre ei, alimentează speculațiile. În interviuri recente, Gina însăși a indicat că este deschisă la întoarcerea în lumea televiziunii, subliniind că munca în acest domeniu ocupă un loc special în inima ei și că ar analiza cu atenție orice propunere viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *