Gestul profund al soțului ei a lăsat-o pe Vlăduța Lupău fără cuvinte. Cei doi au împreună o căsnicie de cinci ani și se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Adi Rus, fost portar la echipele U Cluj și CFR Cluj, a renunțat la cariera sa în fotbal în 2020 pentru a se dedica afacerilor și familiei. Pe de altă parte, Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, bucurându-se de o mare popularitate și având mii de fani pe rețelele de socializare, cu care menține o legătură constantă.

Emoționată și surprinsă, Vlăduța Lupău a fost martora unui gest deosebit al soțului ei, care și-a tatuat chipul ei pe braț, semnificând astfel cât de mult înseamnă pentru el. În apropierea portretului, alături de imaginea femeii cu care împarte viața și doi copii, Adi Rus a ales să tatueze un scurt citat din Biblie, consolidând astfel legătura lor spirituală.

Recent, cântăreața a împărtășit cu fanii săi tatuajul, însoțind imaginea cu un mesaj plin de emoție: „Când mă gândesc că aia-s eu”.

Întrebarea care a stârnit interesul multor fani este de ce Vlăduța Lupău a ales să își ascundă sarcina într-o perioadă anterioară. Anunțul despre așteptarea celui de-al doilea copil a fost făcut chiar de primul lor fiu, Iair, pe 6 august 2022. Într-un moment plin de bucurie și emoție, pe scenă, Vlăduța l-a întrebat pe micuțul său: „Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?”. Răspunsul prompt al micuțului a confirmat așteptările: „Băiat!”.

„Din propria mea experiență, cu fratele meu, cred că ar fi ideal ca cei doi copii să aibă o diferență de vârstă cât mai mică, astfel încât să crească împreună. Ar avea prieteni comuni și ar fi implicați în aceleași activități specifice vârstei. Astfel, ar putea merge la școală sau la facultate în același timp”, a mărturisit Vlăduța Lupău într-un interviu pentru Unica.ro, subliniind importanța unei legături strânse între cei doi copii.

VEZI ȘI 👉  Noile restricții vin cu amenzi mari pentru românii care nu le respectă. Polițiștii sunt pregătiți să aplice legea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *