Andra, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai remarcabile voci din industria muzicală românească, impresionând publicul cu talentul său și revenind pe micul ecran, la Pro TV, în calitate de membru al juriului emisiunii “Românii au talent”.

Într-un interviu recent acordat pentru Libertatea.ro, Andra a împărtășit câteva gânduri despre căsnicia și familia ei. Întrebată despre dinamica autorității între ea și soțul ei, artista a subliniat că sunt echilibrați și că ambii se ghidează după aceleași principii. “Suntem echilibrați, cred că amândoi ținem la aceleași reguli. Să creștem copiii cu răbdare, atenție și blândețe”, a declarat Andra.

În ceea ce privește posibilitatea de a mai adăuga un membru în familia lor, artista a mărturisit că mereu au dorit o familie numeroasă și că discută despre aceasta. “Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a explicat ea.

Andra a dezvăluit și cum își petrece timpul liber, preferând activități relaxante precum lectura, cinema sau cina la restaurant. Cu toate acestea, timpul petrecut cu familia este o prioritate pentru ea.

Cătălin Măruță, soțul Andreei, a descris cum decurge o zi obișnuită din viața lor aglomerată. De multe ori, ziua începe devreme, cu filmări și emisiuni TV, dar el își face timp să îi ducă pe cei doi copii la școală și la grădiniță. “Momentele noastre în care povestim diverse” sunt extrem de prețioase, menționează el, subliniind importanța acestor interacțiuni în mașină cu copiii.

Andra și Cătălin Măruță sunt părinții lui David, în vârstă de doisprezece ani, și ai Evei Maria Ioana, fiica lor mai mică. Familia lor este un exemplu de echilibru și devotament, iar prioritățile lor sunt clar conturate: iubirea și atenția acordată copiilor.

VEZI ȘI 👉  Un tip se duce disperat la medicul psihiatru. – Domn‘ doctor, de o săptămâna nu mai pot să dorm. – De ce?- In fiecare noapte visez că împing 10 vagoane de tren. Ce să fac?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *