O nouă veste dureroasă șochează întreaga țară. Presa din România a primit o lovitură grea, după ce unul dintre cei mai mari specialiști a plecat din această lume. A scris istorie în presa sportivă și a participat la cele mai mari evenimente în domeniu.

A murit Nicușor Stan

Nicușor Stan, unul dintre cel mai iubiți fotoreporteri din istoria țării noastre, s-a stins din viață la 63 de ani. Anunțul dureros a fost făcut de către Asociația Presei Sportive din România, iar mesajul a fost preluat de mai mulți colegi de breaslă și oamenii care l-au iubit.

Nicușor Stan a fost prezent la multe competiții sportive importante în ultimele decenii. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, deși în ultima vreme dispăruse din atenția publicului, semn că nu ne simțea bine. Cei dragi sunt în stare de șoc și nu pot accepta ideea că acum vor vorbi la trecut despre marele jurnalist.

VEZI ȘI 👉  Zodiile care se îmbogățesc în 2023. Dau lovitura încă din ianuarie

Fostul lui coleg și prieten apropiat, fotoreporterul Florin Eșanu, a anunțat și el cele întâmplate și a dat detalii pentru cei care vor să aducă un ultim omagiu. Trupul neînsuflețit a fost depus la biserica Podeanu, strada Dornei, nr. 73 din Piaţa Chibrit.

Una dintre colegele artistului a vorbit despre cât de mult a însemnat Nicușor pentru presa din România. Aceasta a amintit că era mereu prezent la orice eveniment sportiv, gata să surprindă cele mai frumoase cadre și să le facă să prindă viață cum știa el mai bine.

“Nu pot crede că trebuie să încep să vorbesc la trecut despre el. E acum în prezentul continuu. Lumină lină, Nae drag! Și îți dedic un zbor, dintre cele pe care le-ai remarcat atât de generos. La fiecare zbor surprins mă gândeam, oare ți-ar plăcea imaginea, oare are doza cea bună de lumină.

Arta fotografică pierde un maestru și presa, un fotoreporter de elită. Noi pierdem un om. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, a scris Roxana Iordache pe Facebook, o fostă colegă de-ale lui Nicușor Stan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *