Condiția pe care o impune Rusia pentru a opri războiul în Ucraina.

Vladimir Putin este pregătit să oprească atacul împotriva Ucrainei, dar cu o singură condiție.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov a declarat ce își dorește Rusia pentru a înceta bombardarea Kievului.

Condiția pe care o impune Rusia pentru a opri războiul în Ucraina: „Moscova este gata să negocieze”
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a anunțat că Moscova este dispusă să negocieze cu Kievul pentru a înceta războiul dacă Ucraina. Conform lui Dmitri Peskov, Rusia este dispusă să renunțe la atacul împotriva statului ucrainean, dar acesta ar trebui să primită că nu va avea arme pe teritoriul său și că va deveni un stat neutru. „Moscova este gata să negocieze termenii pentru a se face pace cu Kievul. În schimb, Ucraina ar trebui să garanteze un statut neutru, nu NATO, nu UE, cu promisiunea că nu vor avea arme pe teritoriul său”, a spus Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, pentru RusiaToday.

VEZI ȘI 👉  Anunt de maxima Importanta pentru toti romanii

În cazul în care Ucraina nu acceptă această condiție, Vladimir Putin va continua atacul atâtat timp cât va fi nevoie. Federația Rusă transmite că este vorba despre o acțiune de pacificare și de protejare a cetățenilor rusofani. Dmitri Peskov acuză că Ucraina că pune la cale un genocid….
Preluat de pe https://news-stiri.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *